02.10.2016, 10:46:14
Jeżeli sam pan Fiodor Swirydiuk ocenia, że coś prezentuje niski poziom merytoryczny, to rzeczywiście musi tak być. Po przeczytaniu fragmentów numeru pierwszego gazety, nie mogłem się powstrzymać od śmiechu. "Nasze Nowe (Większe) Imperium" (cóż za nazwa!) jest jedyną w polskim mikroświecie gazetą, która - uwaga, uwaga - "nie ponosi odpowiedzialności za informacje i dane zamieszczone w tekście". W takim razie, Szanowna Pani Redaktor, za co Pani ponosi odpowiedzialność i kto jest odpowiedzialny za te informacje? Czytelnik? Nurtuje mnie to od co najmniej kilku minut... Ponadto, proszę mi powiedzieć, czy pismo ma prawo obrażać i krytykować kandydata na Prezydenta Eddarda Noqterna? A jeśli tak, to po co to robi, dlaczego i czy to charakteryzuje media obiektywne i rzetelne? Pani Redaktor, życzę roztropności i spokoju wewnętrznego oraz szybkiej emigracji. Tak będzie lepiej dla Bialenii, jej obywateli i samej Pani.
Frederick Martin Hufflepuff
______________________________polityk, dziennikarz, ojciec-założyciel Santanii i Burgii, Wicemarszałek Parlamentu RB, redaktor naczelny gazety "wBialenii", dyrektor Bialeńskiego Ośrodka Badania Opinii Publicznej, Delegat Główny Bialenii przy MUP, były Wiceprezydent Bialenii, były Lider i Wicelider partii Wspólnota Rozwoju, były Wiceminister i Minister Kultury i Sportu, były Marszałek Parlamentu XIX i XXIV Kadencji, były Wiceminister Edukacji Narodowej, były kandydat na stanowisko prezydenta Republiki Bialeńskiej
Więcej tutaj