Powrót do aktywności
(04.10.2016, 14:39:58)Eddard Noqtern link napisał(a):[quote author=Kaspian Morsis link=topic=6721.msg60500#msg60500 date=1475529272]
Ojczyzna - Plan B. Nie chcą mnie w Bialenii to zaszczycę swoją ojczyznę moją działalnością.

Sir,

Wielce cieszę się, że przybył Pan do Hasselandu i dodatkowo jest ostatnio dosyć aktywny. Niepokoi mnie jednak to z jaką łatwością krytykuje Pan i ocenia osoby, które Hasseland budują od wielu lat, są jego filarami.

Naprawdę, może już pomijam fakt ataku na mnie, ale często widzę brak odpowiedniego szacunku względem Jego Królewskiej Mości, któremu nawet jeśli popełniał by karygodne błędy przysługuje szacunek ze względu na pełnioną funkcję, ale też to ile czasu i poświęcenia wyłożył na to państwo.

To porażające...
[/quote]

Lordzie,
wielce rad jestem, że zauważył Lord, że nie boję się mówić gdy coś mi się nie podoba i jest robione oczywiście źle. Proszę nie brać słów krytyki do siebie bo to głupie zwłaszcza tu, ale jeżeli wczyta się Pan w to co napisałem zauważy pan że to zwyczajnie parafraza Pańskich słów. Zawsze mówię co myślę a polityczną poprawność mam ... Szanuję każdego człowieka! Ale nie będę przyklaskiwał gdy coś mi się nie podoba bo tak wypada. Szanowny Lordzie szacunek zdobywa się swoimi czynami a nie zasiadaniem na stołku.

Nie mam powodu by Pana atakować. 
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.

/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Powrót do aktywności - przez Eddard Noqtern - 03.10.2016, 22:53:01

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości