05.10.2016, 11:34:45
Z całym szacunkiem JKM
Orbita to tor po jakim ciało okrąża inne ciało a to co JKM przedstawił to trajektoria lotu. Skoro ziemia jest płaska to wystarczy wystrzelić satelitę i ona może być nieruchoma, oczywiście przyjmując, że ziemia też jest nieruchoma. Bo chodzi nam o to by satelita obserwowała ten sam obszar. Dlatego jeśli płaska ziemia rusza się w lewo prawo albo w innej osi to taki satelita musi podążać w tym samym kierunku i z tą samą szybkością.
Ja chcę dukaty a nie dolary ;D
Orbita to tor po jakim ciało okrąża inne ciało a to co JKM przedstawił to trajektoria lotu. Skoro ziemia jest płaska to wystarczy wystrzelić satelitę i ona może być nieruchoma, oczywiście przyjmując, że ziemia też jest nieruchoma. Bo chodzi nam o to by satelita obserwowała ten sam obszar. Dlatego jeśli płaska ziemia rusza się w lewo prawo albo w innej osi to taki satelita musi podążać w tym samym kierunku i z tą samą szybkością. Ja chcę dukaty a nie dolary ;D
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.
/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis
/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis