Gospodarka
Nie widać. EGO zostało prze zemnie shackowane i nie bez powodu pytałem o moje hasło do konta. Żaden administrator nie podałby użytkownikowi jego hasła bo go nie zna i nie ma możliwości znać gdy system jest bezpieczny. Hasła przechowuje się zaszyfrowane a nie jak użytkownik podał. Jak to zobaczyłem myślałem że z krzesła zlecę. Co jeśli ktoś ma do wszystkich swoich kont jednakowe hasło? A zapewnię jest wielu użytkowników którzy na forum bialeńskim mają to samo hasło co do ego i pewnie mejla a znając ludzi do realnego konta w banku. Pan w tym wypadku zna te hasła a tej wiedzy Pan nie powinien mieć. To się w głowie nie mieści.

(06.10.2016, 21:31:30)Maciej Kamiński link napisał(a):
Cytat:Nie o ocenę każdego postu mi chodziło tylko o ocenę tych zgłoszonych przez społeczeństwo opcją "zgłoś". Od takiej oceny można by odwołać się do sądu. Kolesiostwa nigdy się nie wykorzeni.
Aaa, to wiele tłumaczy.
Ale muszę szczerze powiedzieć, że raporty od społeczeństwa to albo nadinterpretacje przepisów, albo robienie autorowi postu na złość (Bóg wie czemu, skoro on i tak raportu nie zobaczy), albo zwyczajne nabijanie się. Narzekanie na spam odbywa się raczej na krzykopudle.
Dlatego to oceniałby ktoś kompetentny komu nie zależy na robieniu na złość. Ponadto zgłoszenie to tylko zgłoszenie a nie wyrok.
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.

/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Gospodarka - przez Fiodor Swirydiuk - 04.10.2016, 22:09:25

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości