Projekt uchwały ws. wypowiedzenia Układu Stowarzyszeniowego
(23.10.2016, 20:28:22)Tadeusz Krasnodębski link napisał(a): Hasseland i Brodria są pierwsi, żeby proponować debaty i dyskusje, ale sami nic w kierunku ich rozpoczęcia nie zrobią. Ja to widzę tak: RB próbuje rozmawiać, KH i CB olewają. RB działa na swoją korzyść, KH i CB podnoszą głosy, że tylko dyskusja może coś zdziałać i trzeba rozpocząć rozmowy. To gdzie była ta Wasza dyskusja dotychczas? Czemu sami nic nie rozpoczęliście, tylko siedzieliście cicho, jakby problemu nie było?
Jeżeli jedna osoba wrzuca projekt układu stowarzyszeniowego i prosi o komentarze a w odpowiedzi dostaje kolejne cztery propozycje tego układu i wszystko kończy się kłótnią to przepraszam bardzo ale nie możemy tego nazwać poważnymi negocjacjami. Trzeba zwołać oficjalny, zaplanowany kongres najwyższych władz Bialenii i państw stowarzyszonych a na nim omówić spokojnie sprawę. Nie da się podejmować tak ważnych decyzji drogą przepychanek na Placu Zielonym. Ludzie, bądźmy poważni.

(23.10.2016, 20:29:03)Fiodor Swirydiuk link napisał(a): Mam pytanie - Czy mój sen się spełnia i nareszcie będziemy wolni?
Gdyby ktoś kiedyś był ciekawy jak wygląda przeciwieństwo patriotyzmu to pokazałbym mu twoje postępowanie. Brodria to kraj Twojego v-pochodzenia co wielokrotnie podkreślałeś. Teraz z kolei uczyniłeś sobie z niej wroga nr 1 obok Hasselandu. Gdyby Brodrii dzisiaj powodziło się dobrze i miała wielu aktywnych obywateli to z pewnością pchałbyś się pierwszy w kolejce po zaszczyty i honory podkreślając jaki to długi twój staż w Brodrii nie jest. Teraz jednak Brodria przeżywa trudne chwile i jesteś jednym z tych którzy najbardziej pragną jej unicestwienia. Szkoda słów.
Mikołaj Patryk Dostojewski von Vincis vel Hyjek
- Car - Senior Brodrii, ojciec Tomasza Bagrata Dostojewskiego
- kniaź bialeński, pan na Patrykpolisie; trener Korony Patrykpolis

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości