Projekt uchwały ws. wypowiedzenia Układu Stowarzyszeniowego
(23.10.2016, 21:45:19)Mikołaj Patryk Dostojewski link napisał(a): Mam pytanie - Czy mój sen się spełnia i nareszcie będziemy wolni?
Gdyby ktoś kiedyś był ciekawy jak wygląda przeciwieństwo patriotyzmu to pokazałbym mu twoje postępowanie. Brodria to kraj Twojego v-pochodzenia co wielokrotnie podkreślałeś. Teraz z kolei uczyniłeś sobie z niej wroga nr 1 obok Hasselandu. Gdyby Brodrii dzisiaj powodziło się dobrze i miała wielu aktywnych obywateli to z pewnością pchałbyś się pierwszy w kolejce po zaszczyty i honory podkreślając jaki to długi twój staż w Brodrii nie jest. Teraz jednak Brodria przeżywa trudne chwile i jesteś jednym z tych którzy najbardziej pragną jej unicestwienia. Szkoda słów.
Ależ proszę nie mówić bzdur! Brodria, co prawda była moją v-ojczyzną, ale w kształcie grutinowskim i federacyjnym. Nie uczyniłem sobie z Brodrii wroga. Ja uważam, że zamiast tak jak Hewret rozdzielać Brodrię od Bialenii i Hasselandu ja rozdzieliłbym Hasseland.
I niestety nie chwaliłbym się długim stażem czy leciał po honory czy zaszczyty. Niektóre odznaczenia dawano mi od tak. Nawet o żadne nie prosiłem.
(-)Fiodor Swirydiuk, Antyludzki rak, Wielki Książe Noklezji, najstarszy żyjący mieszkaniec Noklezji;
[Obrazek: rw3vMjB]

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: