25.10.2016, 23:26:42
Według mnie śmierć i upadek mikronacji to jedno. Ale tak czy siak, nie uważam, że samodzielność może doprowadzić do żadnego z nich, wręcz przeciwnie - mogłaby być iskrą do zwiększenia zaangażowania. Ale może da się też zaiskrzyć w jakiś inny sposób? Może wymyślimy jakąś inną formułę, bo obecna prowadzi do rozpadania się państw stowarzyszeniowych i wcale nie służy regionom.
Nie podobają mi się natomiast twoje dziwne, barwne porównania - to jakiś nowy styl? Rozkładanie się w pieluchach, prowadzenie za rączkę - nie możemy prowadzić rozmowy na bardziej dosłownym poziomie, zamiast aluzji i gier? Zauważyłem, że teraz na przykład zacząłeś tworzyć podział WY-MY.
Nie podobają mi się natomiast twoje dziwne, barwne porównania - to jakiś nowy styl? Rozkładanie się w pieluchach, prowadzenie za rączkę - nie możemy prowadzić rozmowy na bardziej dosłownym poziomie, zamiast aluzji i gier? Zauważyłem, że teraz na przykład zacząłeś tworzyć podział WY-MY.
Eddard Noqtern - Król-Senior Królestwa Hasselandu, IX Prezydent Republiki Bialeńskiej
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.
Jeśli nie możesz robić rzeczy wielkich, rób małe rzeczy w wielki sposób.