04.05.2014, 18:12:38
W pewnym sensie Marszałek ma rację, jednakże ja aż tak radykalnie nie wypowiadałbym się o opozycji. Jerzy Lwie Serce działa, Abdullah ostatnio ma zastój, ale raczej też działa, Tomasz Rabotowicz nie miał dostępu do Internetu długi czas, ale też zaczął działać ostatnio. No, a Janek po prostu musi jakiś czas odpocząć od polityki, bo zbyt mocno się emocjonalnie zaangażował.
Ja nie skreślam nikogo, bez względu na poglądy polityczne. Także nie każdy może być nieustannie aktywny. No, a wiadomo, że większość aktywnych ciągnie do partii rządzącej, bo jak się jest aktywnym i ma czas, to się chce ten czas przekuć na działania w rządzie i pracę. ;-)
Ja liczę, że jeszcze odbędzie się konstruktywna debata polityczna w tej kampanii. ;-)
Ja nie skreślam nikogo, bez względu na poglądy polityczne. Także nie każdy może być nieustannie aktywny. No, a wiadomo, że większość aktywnych ciągnie do partii rządzącej, bo jak się jest aktywnym i ma czas, to się chce ten czas przekuć na działania w rządzie i pracę. ;-)
Ja liczę, że jeszcze odbędzie się konstruktywna debata polityczna w tej kampanii. ;-)
N.N