29.10.2016, 18:57:51
Maćku, Hewrecie!
Nikogo nie możemy do niczego zmusić. Bez chęci i zgody lokalnych gospodarzy nie będzie aktywizacji regionów.
Mówiąc o lokalnych gospodarzy mam na myśli m.in. władze CB i KH, Lwa Wolnogradu oraz zarządców poszczególnych lenn, do których też mam pewne pomysły (są w przygotowaniu).
Sabotowanie to nie do końca dobre słowo. Nie chcemy sabotować partii, ani tym bardziej ich członków. Chodzi nam o równość przy wyborach, do której chcielibyśmy doprowadzić nowelizując Ordynację.
Skontaktuj się pocztowo i opisz, co konkretnie jest potrzebne... ^^
Jesteśmy otwarci na współpracę z każdą partią i organizacjami niepolitycznymi, jak m.in. Biuro Promocji, o ile ich założenia będą zgodne z naszymi ideami.
(29.10.2016, 18:36:30)Maciej Kamiński link napisał(a): Czy przewidywane są tu taktyki "na Senankura", tzn. napastliwe w stosunku do lokalnych gospodarzy?
Nikogo nie możemy do niczego zmusić. Bez chęci i zgody lokalnych gospodarzy nie będzie aktywizacji regionów.
Mówiąc o lokalnych gospodarzy mam na myśli m.in. władze CB i KH, Lwa Wolnogradu oraz zarządców poszczególnych lenn, do których też mam pewne pomysły (są w przygotowaniu).
(29.10.2016, 18:36:30)Maciej Kamiński link napisał(a): Jak mam nadzieję, poprzez sabotowanie wyłącznie partii, nie członków tychże?
Sabotowanie to nie do końca dobre słowo. Nie chcemy sabotować partii, ani tym bardziej ich członków. Chodzi nam o równość przy wyborach, do której chcielibyśmy doprowadzić nowelizując Ordynację.
(29.10.2016, 18:36:30)Maciej Kamiński link napisał(a): Któryś chciałby może się pobawić z fanpagem na FB? ,
Skontaktuj się pocztowo i opisz, co konkretnie jest potrzebne... ^^
Cytat:Czy partia podejmie współpracę w różnych zagadnieniach z innym organizacjami działającym w Republice Bialeńskiej?
Jesteśmy otwarci na współpracę z każdą partią i organizacjami niepolitycznymi, jak m.in. Biuro Promocji, o ile ich założenia będą zgodne z naszymi ideami.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski