Stowarzyszenie z Bialenią
(04.11.2016, 17:34:28)Eddard Noqtern link napisał(a): Na przykład podchodząc do nowego układu - od razu pisze Pan 5 wersji, zamiast ustalić 1, ale do zaakceptowania przez wszystkich.

Nie uważasz, że jednak wypadałoby przeprowadzić jakieś konsultacje społeczne, zanim przedstawi się projekt finalny?

Odnosząc się do Waszych wypowiedzi - ja wbrew pozorom naprawdę jestem zwolennikiem Układu Stowarzyszeniowego i nie mam nic do Królestwa czy Hasselandczyków (z pewnymi wyjątkami, ponieważ zachowania niektórych osób po prostu nie rozumiem). Ale w tym momencie to wszystko wygląda tak: obrażamy się na Bialenię, chcemy odwołania ich premiera, rzucamy górnolotne hasła o nienawiści wobec Hasselandu, myślimy, czy Układ w ogóle ma jakikolwiek sens - jeśli ma, to tylko z równością wszystkich państw, no ale jakbyśmy już zdecydowali się odejść, to macie nam zapewnić miejsce na forum przez kolejne 2 miesiące. Nie podoba mi się takie roszczeniowe podejście, a tak je odbieram. 60 dni wypowiedzenia Układu to kupa czasu i naprawdę możecie wszystko ustalić szybciej, niż w łącznie 4 miesiące.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Stowarzyszenie z Bialenią - przez Piotr Pawel I - 02.11.2016, 11:02:38

Użytkownicy przeglądający ten wątek: