05.11.2016, 12:15:21
Integracja, prowadzenie wspólnej polityki tak jednak z zachowaniem pełnej suwerenności każdego państwa przyszłego układu. I nie mam na myśli tylko 3 państw tworzących obecne stowarzyszenie ale i inne państwa, które zechcą dołączyć do unii jeżeli będzie ona sensowna i rozwijająca a nie będzie próbą zawłaszczenia władzy przez któreś mocarstwo.
Odcinam się całkowicie od działań poprzedniego króla i dworu, niech Ci dewastatorzy dalej tak postępują a ja będę budował suwerenny Hasselandu. Suwerenność w warunkach internetowych wiąże się z całkowitą kontrolą serwera państwowego przez jego rząd jaki by nie był i to jest podstawą do rozwiązania tego problemu.
Przypatruję się dyskusji o "reformie układu" i przyznam, że niektóre propozycje są sensowne.
Odcinam się całkowicie od działań poprzedniego króla i dworu, niech Ci dewastatorzy dalej tak postępują a ja będę budował suwerenny Hasselandu. Suwerenność w warunkach internetowych wiąże się z całkowitą kontrolą serwera państwowego przez jego rząd jaki by nie był i to jest podstawą do rozwiązania tego problemu.
Przypatruję się dyskusji o "reformie układu" i przyznam, że niektóre propozycje są sensowne.
Przejmuję władzę na terenie KH. Niebawem przedstawię struktury informatyczne nowych władz państwowych na tym terenie. Całą klasę polityczną skazuję na banicje ze skutkiem natychmiastowym.
/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis
/-/ Król Hasselandu Kaspian Morsis