14.11.2016, 00:08:03
Panie Hawret, nie wiem czy wlicza mnie pan jako trolla, ale jeśli tak to przepraszam ale posiadam obywatelstwo Bialeńskie 
A głos oddałem na "nie" przez przypadek miało być "tak" ale nie można zmieniać więc trudno
Co do samej zmiany, może ona początkowo przynieść trochę kłopotów i niedogodności ale Administrator wydaje się obeznany i po kilku dniach wszystko będzie działało sprawnie. Co do wyglądu to człowiek się przestawi i nie będzie pamiętał o aktualnym
Co do plusów, myBB przebija SMF samym aktualnym wsparciem oraz przejściem na najnowsze php, które w porównaniu do poprzedniej wersji zaliczyło ogromny skok w optymalizacji, co wiąże się z mniejszym obciążeniem serwera Bialenii.

A głos oddałem na "nie" przez przypadek miało być "tak" ale nie można zmieniać więc trudno
Co do samej zmiany, może ona początkowo przynieść trochę kłopotów i niedogodności ale Administrator wydaje się obeznany i po kilku dniach wszystko będzie działało sprawnie. Co do wyglądu to człowiek się przestawi i nie będzie pamiętał o aktualnym

Co do plusów, myBB przebija SMF samym aktualnym wsparciem oraz przejściem na najnowsze php, które w porównaniu do poprzedniej wersji zaliczyło ogromny skok w optymalizacji, co wiąże się z mniejszym obciążeniem serwera Bialenii.
(-) Sheldon Anszlus Lovelace
平和と進歩
Pokój i Postęp
平和と進歩
Pokój i Postęp
UWAGA!!!
Odwołując się do mojej osoby:
a) nie używaj Nazwiska, jest ono zbyt cenne
b) zwracaj się poprzez oficjalne imię "Anszlus"
a) nie używaj Nazwiska, jest ono zbyt cenne
b) zwracaj się poprzez oficjalne imię "Anszlus"
c) alternatywnie, aby uniknąć powtórzeń imienia, użyj *przed-imienia "Sheldon"
*przed-imię, coś na wzór drugiego imienia, jednak występuje ono przed oficjalnym imieniem. Mniej ważne od oficjalnego, jednak ważniejsze od drugiego. Stosowane jako zamiennik imienia oficjalnego.