15.11.2016, 06:42:18
Nie wiem, czy Szanowne Państwo to interesuje, ale władze Dreamlandu poszły w stronę izolacji siebie na innych wprowadzając służby mundurowe na swoje granice, które są odpowiedzialne za weryfikowanie przybyszów, co opóźnia proces dostawania się potencjalnie nowych obywateli Dreamlandu, bo w procesie dostawania się do Dreamlandu trzeba otrzymać specjalny glejt od najwyższych władz królestwa, który umożliwi wjazd na dane terytorium, a to znaczy, że władze królestwa Dreamlandu są spanikowane i zrozpaczone, że dostają się do nich osobniki nie takie, jakich oni by oczekiwali.
Na mój gust, to powinni wywiesić ogłoszenie na bramie wjazdowej jakich ludzi potrzebują, bo obecnie Dreamland pod wodzą von Witta i króla Edwarda II zamienia się w swoistą dyktaturę z policją polityczną na czele, czyli tak zwaną kalkę ze świata realnego, co by znaczyło, że realioza już się przedostała na ziemie Dreamlandu, a o Sarmacji nie wspomnę.
Na mój gust, to powinni wywiesić ogłoszenie na bramie wjazdowej jakich ludzi potrzebują, bo obecnie Dreamland pod wodzą von Witta i króla Edwarda II zamienia się w swoistą dyktaturę z policją polityczną na czele, czyli tak zwaną kalkę ze świata realnego, co by znaczyło, że realioza już się przedostała na ziemie Dreamlandu, a o Sarmacji nie wspomnę.