10.05.2014, 11:49:43
Cytat:[quote author="Lehrabia"]Trzy godziny wyjęte z v-życiorysu. Tak, trzy godziny burzy. Przez to opuściłem brodryjskie święto, w którym chciałem uczestniczyć, do tego wycofując się w ostatniej chwili naraziłem na szwank reputacją moją i mojej partii. I jeszcze nie mogłem dopełnić obowiązków marszałkowskich, zamykając listy wyborcze.Nic sie nie stało Macieju i tak ta uroczystość zakończyła sie jak zwykle każda wirtualna sie kończy... .
Propsy dla ciebie, naturo.
A jeśli chodzi o Marszałkowanie to mysle ze kolejna kadencja powinna mieć 2 wicemarszałków takie jest moje zdanie.[/quote]
Musiałem zwijać interes tak szybko, że nie wyrobiłem się nawet z wyznaczeniem zastępcy. Ale wczorajsza sytuacja to było ekstremum - myślę, że wicemarszałkowie nie są niezbędną instytucją. Ewentualnie można by ich wprowadzić, gdy dojdziemy do siedmioosobowego Parlamentu.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.