12.05.2014, 19:14:35
Cytat:1) Jak będzie wyglądać Twoja aktywność przy ewentualnej wygranej ?Postaram się aktywnie działać poza Bialenią szukając nowych sojuszników dla narodu. Chce też przypomnieć mieszkańcom idee powstańce oraz historie (nie tą wymyśloną
) narodu. Chce też działać na rzecz Republikanizacji (wymyśliłem te słowo) życia publicznego. Cytat:2) Czy zamierzasz aktywnie działać w regionach ? W jaki sposób ?Należy zwiększyć aktywność regionów. Autonomia daje regionom duże szanse na rozwój, uaktywni się polityka samorządowa, inicjatywy regionalne oraz odrębność kulturowa części Mikronacji.
Cytat:3) Jak się zapatrujesz na organizacje imprez integracyjnych ?Myślę, że jest to bardzo dobry pomysł z organizacją takich imprez. Zwiększają one aktywność i dają możliwość pogadać z innymi mieszkańcami. Często też jest śmiesznie i humor się człowiekowi poprawia. Myślę, że należy tworzyć święta (mniejszej rangi) które by dawały powody dla takich wydarzeń np. Św. Policjanta, Św. Posła, Św Regionów itd.
Cytat:4) Czy stworzysz mapę Nordaty z aktualnymi granicami ?Nie jestem prezydentem Nordady. :p
Cytat:5) Jak minął dzień ?A bardzo miło, dziś posłucham sobie audycji w radiu. Zjadłem smaczny obiad, byłem w szkole oraz poglądałem ulubiony serial.

Obywatelka Najjaśniejszej Republiki Garapeńskiej i Królestwa Dreamlandu
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej
Poetka w "Ciemnica"
Była Premier Republiki Bialeńskiej