27.12.2016, 03:14:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.12.2016, 03:16:03 przez Karol Medycejski.)
Wola ludu z populizmem? Ależ racja, nie ma! Lecz bezmyślne przyklaskiwanie jej i podpieranie się takim argumentem przez politycznych klakierów już owszem, jak najbardziej. W moich pytaniach owszem nie znajdziesz innego zarzutu poza naruszeniem podstawowych zasad dotyczących uchwalania prawa, a zwłaszcza ustawy zasadniczej. Tylko tyle i aż tyle. Możesz zatem jak zwykle podważać ważkość moich zarzutów i podnosić, iż czepiam się "nieistotnych szczegółów", jednak nigdy nie sprawi to, że będziesz miał rację, gdyż nie może być taką i nigdy nie będzie robienie ctrl+c i ctrl+v z poprzedniego aktu zasadniczego i tłumaczenie tego "wolą narodu". Nie jest także argumentem, że nikt, włącznie ze mną, mikronacyjnym emerytem i człowiekiem nad wyraz przedkładającym życie nie dziejące się na ekranie komputera nad to drugie, nie podniósł takiego zarzutu. Nie podniesienie takiego (a w tym wypadku jeszcze jakiej rangi - sic!) nie oznacza, że go nie ma, nie ma on racji bytu lub jest nieistotny, lecz raczej, że nikt nie miał wystarczającej wiedzy (w co nie wierzę) lub dobrej woli (w to już bardziej), by takowy zarzut podnieść.
W każdym razie, znam już pryncypia WiNu i jego wielce szacownych członków. Takoż znają lub poznają być może także inni. Tyle mi wystarczy, wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Naści moje dziękuję za fatygę, Tadeuszu.
W każdym razie, znam już pryncypia WiNu i jego wielce szacownych członków. Takoż znają lub poznają być może także inni. Tyle mi wystarczy, wszelkie moje wątpliwości zostały rozwiane. Naści moje dziękuję za fatygę, Tadeuszu.
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
(-) Linux
-------
"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem
"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator
-------
Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?