"Opinia publiczna" o rozprawach w Sądzie
(29.12.2016, 19:40:16)Karol Medycejski napisał(a): Wystarczy mi, że znieważyłeś mnie innymi i w innym wątku. Jesteś ostatnią osobą w tym kraju, nie licząc Zanika i Montiniego, która powinna dbać o pryncypia moralne. Natomiast wasz konflikt a'la podwórkowa piaskownica jest doskonale znany co najmniej całej RB i PKR, więc ta niezwykła szybkość działań naszej dzielnej (i przestrzegającej bezwzględnie praw człowieka) policji wcale mnie nie dziwi.
Ale ja wcale nie narzekam - nie odbieraj tak tego. Cieszy mnie kolejny epizod tej telenoweli z moim ulubionym aktorem. Jak nie serial pt. "Wieniawa Mam Już 547 Konto w Mikronacjach", to chociaż to jako jakaś namiastka.

Nie znieważyłem Cię, ani nie zniesławiłem, ponieważ zarzut, który podnioslem przeciw Tobie był niepubliczny i prawdziwy. To Ty uzyskałeś nie wiadomo jak wiadomość z tajnego działu naszej partii. Jesteś żałosny, choć uważasz się za dużo lepszego ode mnie.
Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Odp: "Opinia publiczna" o rozprawach w Sądzie - przez Bajtuś - 22.06.2016, 17:44:08

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości