29.12.2016, 22:53:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2016, 23:04:24 przez Karol Medycejski.)
Wiesz, trudno jednak udawać, że pada deszcz, jak na ciebie plują, nawet w "rozmowie prywatnej", choć nie wiem od kiedy to rozmowy w dziale partii politycznej, nawet niedostępnym dla każdego, są prywatne. Prywatnie, to Ty możesz sobie pisać listy. No ale nie będę oczekiwał, że zrozumie to osoba, która w tym uczestniczyła...
A co do źródeł - chętnie powiem B. W przeciwieństwie do co poniektórych, ja nie wpadam na tak genialne pomysły, by zdradzić swoje źródło, to niech Ci wystarczy za twoje B.
A jak ja ją próbuję przedstawić? Przytoczyłem dokładnie wszystkie epitety w Shoutboxie. Może chcesz sprawdzić w swoim tajnym dziale czy coś się nie zgadza?
Nie ma tu żadnej hipokryzji mój drogi. Jest znaczna różnica pomiędzy pisaniem o kimś per "kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje" a napisaniem, a raczej powtórzeniem po raz wtóry, że ktoś taki, kto podkreśla, nieraz z butą, jakim to nie jest mądrym doktorantem realnego wydziału na realnym uniwersytecie z dziedziny prawa a chwilę wcześniej lub pisanie kompletnych bzdur i to wielokrotnie, jest wstydem dla swojej jednostki naukowej. Wątek był poruszany już nie raz, nawet w sądzie, więc nie odgrzewaj starego kotleta. Zresztą, może niech Severino wypowiada się sam za siebie, a Ty zajmij się sobą, co Ty na to?
A co do źródeł - chętnie powiem B. W przeciwieństwie do co poniektórych, ja nie wpadam na tak genialne pomysły, by zdradzić swoje źródło, to niech Ci wystarczy za twoje B.
Cytat:Nie była za to tak niegrzeczna i wulgarna, jak próbujesz ją teraz przedstawić.
A jak ja ją próbuję przedstawić? Przytoczyłem dokładnie wszystkie epitety w Shoutboxie. Może chcesz sprawdzić w swoim tajnym dziale czy coś się nie zgadza?

Cytat:By the way - wypominasz Severinowi, że pisał o Tobie to czy tamto, samemu nazywając go "wstydem UŚ"? Dawno nie widziałem takiej hipokryzji...
Nie ma tu żadnej hipokryzji mój drogi. Jest znaczna różnica pomiędzy pisaniem o kimś per "kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje" a napisaniem, a raczej powtórzeniem po raz wtóry, że ktoś taki, kto podkreśla, nieraz z butą, jakim to nie jest mądrym doktorantem realnego wydziału na realnym uniwersytecie z dziedziny prawa a chwilę wcześniej lub pisanie kompletnych bzdur i to wielokrotnie, jest wstydem dla swojej jednostki naukowej. Wątek był poruszany już nie raz, nawet w sądzie, więc nie odgrzewaj starego kotleta. Zresztą, może niech Severino wypowiada się sam za siebie, a Ty zajmij się sobą, co Ty na to?
Jego Operacyjność
(-) Linux
![[Obrazek: 11668799_hhh.PNG]](http://zmniejszacz.pl/zdjecie/2018/5/8/11668799_hhh.PNG)
(-) Linux
-------
"Ten człowiek jest gorszy niż Pietrow i Prezerwatyw Tradycja Radziecki!"
~ Szymon Uchatsok, myląc Medycejskiego z Kucełem
"Kretyn i słoik, który pewnie się na warszawiaka stylizuje"
~ Mój adorator
-------
Miałem w sumie wypisać się z Bialenii
A jednak coś spowodowało, że zostałem
Raz za razem
Odpowiedź za odpowiedzią
Lubię was nawet czasem, wiecie?