13.05.2014, 20:07:11
Cytat:To co wiem po tych kilku miesiącach działania tutaj to na pewno fakt zmiany. Republika Bialeńska się zmienia, przeobraża, ale dalej uważam, że w złym kierunku.
A jakiś konkrety, bo znowu same nic nie znaczące ogólniki.
1/ Dlaczego zmierza w złym kierunku?
2/ Jaki kierunek uważasz za dobry?
Tylko konkretnie punkt po punkcie i z przykładami... tak aby Twoje wypowiedzi wreszcie nabrały jakiegoś sensu.
Cytat:Możliwe, że i ja jako człowiek nie jakaś maszyna muszę dokonać pracy u podstaw. Zamierzam "podziałać" w sferach gospodarczych.A jak to ma niby wyglądać? Z pracy nad systemem gospodarczym się wycofałeś, choć sam to sprowokowałeś oraz sam stwierdziłeś, że jest potrzeba zmian zmierzających do "inwestowania". Musiał więc powstać jakiś system, aby to inwestowanie miało choć minimum sensu - tylko, że w jego tworzeniu wziąć udziału nie chciałeś, spadło to (zresztą niespodziewanie) na innych, którzy naiwnie przyłączyli się do pracy nad zmianami przez Ciebie w sumie wywołanymi.
Zamierzać działać w "sferach gospodarczych"... no to jestem ciekawy w jaki sposób? Czekam na konkrety i przede wszystkim na jakieś działanie, a nie tylko "gadanie o niczym".
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.