Swarzyzm
Cytat:No chodzi o dawne działania, które nie zostały wykluczone tak aby nie zagrażały w przyszłości. To znaczy skoro wtedy Primisz sformował swój autorski rząd, a wcześniejsze kuluarowe ustalenia były inne to znaczy, że są obawy co do zasad w ramach których działamy. Każdy wie, że oprócz prawa są także pewne normy zwyczajowe, których przestrzeganie jest ważne z czysto ludzkiego wymiaru.

Na Bogów Olimpu, nikt Panu nie zabrania zwrócić się do mnie z pytaniem, powiedział bym że w moim rządzie drugi raz pan szansy nie dostanie i było by wszystko jasne, a tak męczymy się z szopkami 2 miesiąc. Fakt powoływania przeze mnie komisji gospodarczej tajemnica nie był, nie był nią również jej skład o którym wiedzieli jeszcze w trakcie trwania wyborów, pan Kamiński, Michalski, Razorblade i Prezydent Swarzewski. Jeśli chce ktoś tekę w MOIM rządzie powinien rozmawiać ze mną, jako z zarówno premierem jak i szefem partii wiec podwójnie to ja decyduje, poza tym może Primiszizm byłby bardziej adekwatny skoro ta całą szopka jest przeze mnie niejako i średnio dotyczy Andrzeja?
[i]Maria von Primisz
[Obrazek: DGS1nKB.png]
II Prezydent Republiki Bialenii
Premier IV i V Kadencji    Poseł IV, V i VI, VII, IX Kadencji
Trener Galacticos Wolnograd, najbardziej utytułowanego klubu sportowego w Republice
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Swarzyzm - przez Jan Kaniewski - 12.05.2014, 20:53:49

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości