02.02.2017, 19:45:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.02.2017, 19:51:54 przez Iwan Pietrow.)
Nie można powiedzieć, że szedłem w zaparte, aby przekształcić Brodrię w region Bialenii. Owszem, takie pomysły były, ale w międzyczasie szukałem także innego wyjścia dla naszego kraju. Udało mi się nawiązać kontakt z przedstawicielami Hasselandu i Slawonii, ustalając, że Brodria wejdzie w skład tworzonej przez nich konfederacji. Rozmawiałem także z Brodryjczykami - Mikołajem i Bajtusiem, którzy pozytywnie odnieśli się do zaprezentowanego planu (Mikołaj w wiadomości pw, Bajtuś na hasselandzkim forum). Odpowiednią wiadomość wysłałem także Tobie. Wysłałem ją dzisiaj, ponieważ wcześniej byłeś mało aktywny i myślałem, że zrobiłeś sobie przerwę od mikroświata. Czy zatem warto organizować referendum, w sytuacji, kiedy większość aktywnych obywateli (nie wliczam w to Ciebie, bo póki co się nie określiłeś) jest za tym, aby Brodria zakończyła współpracę z Bialenią? A organizowanie dla samego organizowania mija się z celem, bo tylko zabiera czas...
@Edit: Jeżeli jednak istnieje potrzeba, aby zorganizować referendum, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby obywatele zagłosowali.
@Edit: Jeżeli jednak istnieje potrzeba, aby zorganizować referendum, to nic nie stoi na przeszkodzie, aby obywatele zagłosowali.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej