03.02.2017, 20:09:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.02.2017, 20:17:20 przez Thomas von Lisendorff.)
Szanowny Iwanie.
Od wczoraj przeglądam forum Brodrii i nie mogę znaleźć wątku w którym to zostałeś wybrany na Cara Brodrii lub Prezydenta Brodriii. Nie widzę także nigdzie wątku aby drogą referendum Brodria zmieniła ustrój z republiki na monarchię. Czy możesz zaprezentować mi linki do takowych wątków ? Wiem że zostałeś wybrany przez nas aby stanąć na czele Rządu Rewolucyjnego -Tymczasowego podczas nieobecności prezydenta Bołodina , i miałeś przeprowadzić wybory nowego prezydenta w sposób demokratyczny.
Wydawane przez ciebie dekrety Rządu Rewolucyjnego nie był konsultowany z tego co wiem z żadnym członkiem Rządu Rewolucyjnego a więc nie mają także żadnej mocy prawnej.
Wzywam cię do przeprowadzenia :
1. referendum ustrojowego
2. przeprowadzenia wyborów vel. elekcji ( w zależności od wyniku referendum)
3. referendum ws opuszczenia forum Bialenii i dołączenia do forum Hasselandu.
Iwanie jeżeli zrobisz to w sposób demokratyczny i zgodni z prawem, i ja przeniosę się wraz z Brodrią. Ale róbmy to zgodnie z prawem.
Od wczoraj przeglądam forum Brodrii i nie mogę znaleźć wątku w którym to zostałeś wybrany na Cara Brodrii lub Prezydenta Brodriii. Nie widzę także nigdzie wątku aby drogą referendum Brodria zmieniła ustrój z republiki na monarchię. Czy możesz zaprezentować mi linki do takowych wątków ? Wiem że zostałeś wybrany przez nas aby stanąć na czele Rządu Rewolucyjnego -Tymczasowego podczas nieobecności prezydenta Bołodina , i miałeś przeprowadzić wybory nowego prezydenta w sposób demokratyczny.
Wydawane przez ciebie dekrety Rządu Rewolucyjnego nie był konsultowany z tego co wiem z żadnym członkiem Rządu Rewolucyjnego a więc nie mają także żadnej mocy prawnej.
Wzywam cię do przeprowadzenia :
1. referendum ustrojowego
2. przeprowadzenia wyborów vel. elekcji ( w zależności od wyniku referendum)
3. referendum ws opuszczenia forum Bialenii i dołączenia do forum Hasselandu.
Iwanie jeżeli zrobisz to w sposób demokratyczny i zgodni z prawem, i ja przeniosę się wraz z Brodrią. Ale róbmy to zgodnie z prawem.
/-/ Książę Thomas von Lisendorff
Kniaź Lisendorff
Wiceadmirał MW SZ RB,
Wiceadmirał MW SZ RB,
![[Obrazek: 75_25_01_16_8_38_15.png]](http://stareforum.bialenia.org.pl/gallery/75_25_01_16_8_38_15.png)
właściciel 87 folwarków
Selekcjoner reprezentacji Republiki Bialeńskiej