23.02.2017, 15:43:26
W załączniku przesyłam pracę Rozwój rolnictwa kolektywnego na terenie Hirshbergii i Weerlandu, ze szczególnym uwzględnieniem terytoriów hirshberskich, oraz jego wpływ na kształtowanie się i rozwój ludowych monarchosocjalistycznych sternikowsko-faradobusowskich tradycji prowincjonalnych i narodowych, na podstawie której uzyskałem tytuł doktora habilitowanego ekonomii historycznej.
Jako uzupełnienie załączam także kilka innych tekstów:
-zapis wykładu poświęconego rezydencjom szlacheckim w Hirschbergii.
-zapis wykładu poświęconego hirschberskiemu etosowi handlu.
Część mojego dorobku naukowego przypada na czasy, kiedy de facto funkcjonowałem pod nazwiskiem Arkadiusza von Wettina. Z tego okresu pochodzi monografia Drugi Kryzys Aralski oraz Aralia jako prowincja ZSKHiW, którą również wysyłam.
Będę wdzięczny za informację, czy mogę wykorzystać w/w publikacje w procesie nostryfikacji.
Jako uzupełnienie załączam także kilka innych tekstów:
-zapis wykładu poświęconego rezydencjom szlacheckim w Hirschbergii.
-zapis wykładu poświęconego hirschberskiemu etosowi handlu.
Część mojego dorobku naukowego przypada na czasy, kiedy de facto funkcjonowałem pod nazwiskiem Arkadiusza von Wettina. Z tego okresu pochodzi monografia Drugi Kryzys Aralski oraz Aralia jako prowincja ZSKHiW, którą również wysyłam.
Będę wdzięczny za informację, czy mogę wykorzystać w/w publikacje w procesie nostryfikacji.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]