17.05.2014, 20:47:20
Cytat:A właśnie powinniśmy coś robić. :wink: :wink::wink: Powinniśmy użyć wszelkich możliwych środków, aby wspomóc ostatnich mieszkańców takich państw, by uratowali swoją ojczyznę. Przez to, że wszyscy widzą tylko i wyłącznie czubek własnego nosa nie ma już z nami 70% państw, które istniały w roku 2010 czy 2011. I problemem nie jest to, że tamte państwa się rozpadły, a to, że na ich miejsce nie powstają nowe. Przez tyle czasu byliśmy bierni i mikroświat jest w stanie agonalnym, a kryzys dopadł nawet takiego kolosa jak Sarmacja (choć ostatnio jest już trochę lepiej, ale w mojej ocenie to przejściowe). Mikroświat się rozpada głównie przez egoizm i niedopuszczanie nowych do ważnych funkcji kieruję te słowa do najsławniejszych polskich państw.Powstaje wiele nowych państw, a większość starych ma się nie najgorzej. Ja dołączyłem do mikroświata w 2010 roku. Już wtedy było gadanie, że mikroświat upada. A z tego co rozmawiałem z osobami będącymi w mikroświecie jeszcze dłużej ode mnie, to mikroświat "rozpada" się od samego początku.
Oczywiście Bialenia jest chętna na współpracę z każdym i pomoc każdemu. Jednakże nikomu narzucać się nie będziemy.
N.N