Dymisja
"Prezydent Swarzewski wykazuje objawy poważnej hipersomnii (nazwa zwyczajowa: realioza), która uniemożliwia mu pełnienie urzędu. Chory zaniechał normalnej aktywności oraz nie może jej wykonywać w sposób prawidłowy. W związku z tym w pełni popieram koncepcję dymisji." - Doktor Zawisza.

Szanowni Państwo, jak powyżej stwierdził Doktor Zawisza, prawidłowe wykonywanie obowiązków prezydenta jest dla mnie aktualnie niemożliwe. W związku z tym podaję się do dymisji z urzędu Prezydenta Republiki Bialeńskiej, a także wycofuję się z głównego nurtu życia politycznego. Moja aktywność przez nieokreślony czas będzie utrzymywać się na niskim poziomie. A co będzie dalej, to sam nie wiem. Bialenia zawsze będzie mi droga i jeśli powrócę do aktywności, to właśnie tutaj. Proszę jednak, byście nie czekali na mój powrót do Pałacu, ponieważ on może nie nastąpić nigdy. Chciałbym pewnego dnia zalogować się na forum i zauważyć, że Bialenia żyje nowym życiem. A jaka ma być ta Bialenia? Niech zadecydują przyszłe pokolenia. Ja już miałem wiele okazji, żeby realizować (z różnym rezultatem) swoje koncepcje. Teraz Wy! :Smile

W czasie w którym Aleksandra będzie pełniła obowiązki Prezydenta, pozostanę w Pałacu w roli Pierwszego Dżentelmena. Następnie udam się do Venomanii, którą postaram się wreszcie uaktywnić.

Dziękuję za wszystko!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Dymisja - przez AndrzejSwarzewski - 26.03.2017, 19:47:23

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości