18.05.2017, 20:21:00
(18.05.2017, 13:33:38)Iwan Pietrow napisał(a):(18.05.2017, 11:56:33)Piotr Konstanty Pawłowicz napisał(a): Rozumiem że jeśli Ty wygrasz Iwanie to moje miejsce będzie w łagrze?Нет, skąd to twierdzenie?
Mam nadzieję że dojdziecie do porozumienia. Osobiście wolałbym aby Brodria wybrała wspólnymi siłami Cara. Jak dla mnie nie ważna kto będzie rządził Brodria ma być cała. Boję się tylko że jeśli Iwan wygra to utracę stanowisko Premiera, bo współpracowałem z Aleksandrą na południu, a z drugiej strony mam dość wiecznego wmawiania że Iwan jest zły. Kur** ludzie jesteśmy Brodryjczykami dlatego powinniśmy działać razem, a nie przeciwko sobie. A i jeszcze jedna osoba zacznie mi pisać w innym języku niż rosyjski to rozstrzelam... Brodria to Carstwo, a nie Cesarstwo dlatego nie godzę się na używanie łaciny. Aleksandro z góry mówię, iż będę walczył w najbliższym dekrecie, akcie mnie to wsio rawno, wydam stwierdzenie że łacina ma zostać marginalizowana do minimum, a na jej miejsce ma zostać wprowadzony j.rosyjski. Nie dlatego że jest to moja miłość (w sumie to też), ale dlatego że Carstwo ma używać jedynego prawdziwego języka!