22.05.2014, 16:18:03
Cytat:A mógłbym prosić link do poradnika, który opowiada o tym jak zrobić taką mapę?Szczerzę mówiąc musiałbym zrobić to samo co Ty możesz czyli poszukać w googlach... Photoshopem posługuję się od wielu lat i już dawno do żadnego poradnika nie zaglądałem. Wpisz "Photoshop poradnik" i na pierwszej stronie googli wyskoczy Tobie kilkanaście. Nie wiem nawet jaką masz wersję tego programu, ja korzystam z bardzo starej.
Nie wiem na ile w ogóle umiesz się posługiwać Photoshopem? Samą konstrukcję mapy mogę wyjaśnić, ale poradnik pracy w tym programie to mnie przerasta... wejdź sobie np. na stronę <!-- w www.photoshop.grafoteka.pl<!-- w tam masz sporo tutoriali (to tylko przykład bo jest stronek więcej).
Cytat:Nie chcę robić konkurencji, ale zawsze chciałem potrafić stworzyć mapę, która miałaby ręce i nogi. :wink: :wink::wink:Ależ zrób mi konkurencję... podpisuje się pod tym "ręcyma i nogami", robienie tych map jest bardzo czasochłonne (choć technicznie bardzo proste) i bardzo chętnie widziałbym pomoc w pracach. Przecież BBK (Bialeńskie Biuro Kartograficzne) bardzo chętnie przyjmie pracownika. We dwóch można by robić map więcej i szybciej.
![[Obrazek: 7GVD8cn.jpg]](https://i.imgur.com/7GVD8cn.jpg)
Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.
Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.