05.06.2017, 19:04:56
(04.06.2017, 08:41:45)Ahmed Husain napisał(a):(03.06.2017, 18:36:17)Aleksandra Dostojewska napisał(a):Już się boję.(03.06.2017, 17:05:50)Ahmed Husain napisał(a): Kugarzy zaczeli zastanawiać się nad osobą panny Altani http://kugaria.cba.pl/forum/t/altani-to-...stojewska/ .Za to pomówienie, lecisz do sądu.
Ta jak już kiedyś powiedziałem i zdanie podtrzymuję, Altani to Aleksandra Dostojewska.
Sama zastanawiam się kim jest Altani. Dlatego próbowałam ją ściągnąć do nas.... Jednakże bez odzewu. Podejrzewam więc, że to ktoś z Bialenii, kto chce aby ludzie myśleli, że jego kreacja Altanii, to ja.
Jeżeli zaś Altani nie jest podstawioną osobą, to pięknie, że są w mikroświecie kobiety podobne do mnie
Wasze sposoby wypowiedzi, zwroty do osób których nie lubicie , kreowanie się na ideał i przede wszystkim brak możliwości zalogowania się Jej tu i twój w Kugarii ( wszystko po to aby nie móc sprawdzić IP ). Także ty mów swoje a my swoje. Po za tym, nikt nikomu nie zabrania prowadzenia innego v-życia pod innym nazwiskiem tylko po co tyle maskarady .
Ty również jesteś bratem asfaltu?
Ile razy mam mówić, że nie jestem ALTANIĄ?!? Może ty nią jesteś.