Nic się nie dzieje
Cytat:Nie żebym panikował albo siał defetyzm, ale coś znowu nic się nie dzieje u nas. Big Grin Big GrinBig Grin
I nie ma po co siać defetyzmu... wraz z porą wiosenno-letnią na większości for ruch jest mniejszy. Po prostu ta pora nie sprzyja spędzaniu czasu przed komputerem. Tak więc bym nie panikował - to jest norma... poprzednia aktywność wróci pewnie z końcem września, gdy plenerowe rozrywki przestaną być tak atrakcyjne.

Cytat:Na Anatolii też się coś dzieje (ale głównie działa jedna osoba), aczkolwiek przydałaby się tam większa mobilizacja.
Podstawą jest wybudowanie portu morskiego... prace z tego co wiem trwają, a potem lotniska (będzie port, to zamówię lotnisko).

Będzie budżet armii to zacznie powstawać część armii, której celem będzie stacjonowanie na Anatolii. Zresztą to też wymaga portu... bo wtedy przerzucę drogą morską batalion budowlany, który zacznie budować obiekty wojskowe.

A mnie osobiście dopadł trochę real... w sumie niewielki remont jednego pomieszczenia, który musiał zostać powiązany z szybkim zarobieniem tych pary tysięcy na niego dodatkowo potrzebnych. W efekcie człowiek albo w pracy siedzi (nie lubię czekać i składać - jak mam postanowienie zarobienia na coś to muszę to zrobić szybko choć kosztem zasuwania na wysokich obrotach, taki już trudny charakterek mam), albo dłubie w chałupie... bo jak mam tych naszych "fachowców" zatrudnić i nad nimi stać to wolę sam zrobić, może nie będzie szybciej, ale na pewno solidniej (jak to sam dla siebie).
[Obrazek: oJmKP26.jpg]   [Obrazek: 7GVD8cn.jpg]

Współzałożyciel i wierny członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej.

Obieżyświat V-Kosmosu - samozwańczy Cesarz Gigasa i jego Księżyców oraz Generał Niezwyciężonej Cesarskiej Kosmicznej Floty.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nic się nie dzieje - przez AndrzejSwarzewski - 29.03.2014, 11:22:04

Użytkownicy przeglądający ten wątek: