18.07.2017, 01:30:06
Tadeuszu, nie działam w mikroświecie od tygodnia... Oczywiście, wszystkich rozumów świata nie pozjadałem, jednakże wydaje mi się, iż posiadam pewien bagaż doświadczenia, który pozwoli mi bezproblemowo wykonywać funkcję Prezesa PK. Z bialeńską Policją dotychczas bezpośrednio nie miałem do czynienia, owszem, ale stanowiska, które kiedyś zajmowałem (chociażby sędziego Sądu Ludowego), czy zadania przeze mnie realizowane (administrator brodryjskiego forum), dają mi, w moim mniemaniu, możliwość bycia Prezesem PK.
Ponadto wszelkie argumenty typu "bo ktoś mnie nie poparł" mają małe znaczenie, gdy przeczytamy to, co Maciej w niniejszym wątku napisał. Nie pchałem się na siłę na stołek Prezesa, bo jasno ogłosiłem, że w przypadku kandydowania Macieja, nie będę szedł w zaparte. Skoro Maciej zgodził się na to, abym kandydował, to automatycznie się nie wycofałem.
Także, Tadeuszu, zdaj sobie w końcu sprawę z tego, że nie jestem troglodytą i chcę swoimi działaniami wspomóc Bialenię. Gdybym nie miał czasu i chęci na RB, to bym nigdzie się nie zgłaszał.
Ponadto wszelkie argumenty typu "bo ktoś mnie nie poparł" mają małe znaczenie, gdy przeczytamy to, co Maciej w niniejszym wątku napisał. Nie pchałem się na siłę na stołek Prezesa, bo jasno ogłosiłem, że w przypadku kandydowania Macieja, nie będę szedł w zaparte. Skoro Maciej zgodził się na to, abym kandydował, to automatycznie się nie wycofałem.
Także, Tadeuszu, zdaj sobie w końcu sprawę z tego, że nie jestem troglodytą i chcę swoimi działaniami wspomóc Bialenię. Gdybym nie miał czasu i chęci na RB, to bym nigdzie się nie zgłaszał.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej