Pożegnanie
Zachciało się dyskusji o tym towarzyszu co powinien dyndać na gałęzi i takie są skutki. To jak tezy wybitnego lustratora macierewicza, który miał odtajnić wszystkich agentów, a w końcu podał tylko tych co są w stanie spoczynku. Krótko mówiąc bardacha o coś czego z założenia być nie powinno. Pamiętam że kiedy zaczynałem co chwila ktoś przypominał że oddzielamy życie wirtualne od reala. Głos rozsądku jakim był niewątpliwie Razorblade właśnie postanowił że opuszcza forum. Jak myślicie co było powodem ??? Mam (...) że ktoś się pruje do mnie, ale o "zawodników z jego półki" to (...) TRZEBA zabiegać i już. Każdy ma jakieś oczekiwania co do reszty, a im więcej się poświęca tym więcej mu się należy Przypominacie sobie jeszcze kto zrobił plan na gospodarkę ? Nie widzę problemu żeby spotkać się prywatnie przy kielichu, będzie czas pogadać o czerwonych, brunatnych itp. Żeby była jasność jeżeli nie odratujecie tego co tu zostało postanowione to będzie jedna wielka masakra. Czymś innym jest czasowa przerwa od całkowitego zrzeczenia się obywatelstwa. Obiektywnie zastanówcie się nad pytaniem czy dałem z siebie wystarczająco dużo aby świadomie spierdolić całą zabawę komuś tak zaangażowanemu w projekt jak Razor ? Czy wymiana poglądów nt. historii jest ważniejsza od zachowania ekipy z RB ? Podejmijcie konkretne działania bo ten okręt utonie bez załogi.
"Cordis simplicis erat, sed magnifici"
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Pożegnanie - przez Ronon Dex - 26.05.2014, 15:39:50

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości