24.07.2017, 11:29:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24.07.2017, 11:32:51 przez Ametyst Faradobus.)
Niemniej z mediów publicznych uczyniono jakąś hybrydę Dziennika Telewizyjnego z SuperExpressem (z całym szacunkiem dla DTV). Dobrze, że od pójścia na studia nie oglądam telewizji w ogóle. Mówienie o dekomunizacji, kiedy nie pozbyli się komuchów z własnych szeregów też napawa mnie obrzydzeniem. Ostatnio dowiedziałem się, że w nowej podstawie programowej nie ma Miłosza. Mam znajomą, która jest na stanowisku dyrektorskim w budżetówce (kieruje firmą, która jako jedna z nielicznych przynosiła zyski) PiS chciał wymienić ją z automatu, ale po interwencji wiceministra przyznano jej tylko zastępcę, który jedyne co robi to pobiera pensję. Spektakularna kariera pana aptekarza to zatem tylko przykład. Po jakichś bezczelnych tekstach o spacerowiczach i ciamajdanie (bo oni kurna wiedzą, co to był prawdziwy Majdan) odnoszę wrażenie, że ta władza mówi do mnie, jak do idioty. Nie jestem zwolennikiem PO, to był rząd nieudolny, który w ogóle nie zwracał uwagi na problemy warstw niższych, ale grzechy PO nie są żadnym wytłumaczeniem.
Grunt, aby prezerwatywy nie podrożały. W razie czego mieszkam blisko granicy.
Grunt, aby prezerwatywy nie podrożały. W razie czego mieszkam blisko granicy.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]