31.07.2017, 14:01:52
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.08.2017, 21:34:32 przez Tadeusz Krasnodębski.)
Marszałku,
Wysoka Izbo.
Już parę dni temu kadencja członków WKNF się skończyła, wypadałoby więc powołać nowych. Z tego, co kojarzę (ale byłem na wakacjach, więc proszę mnie poprawić, jeśli się mylę), nikt poza mną nie zgłosił chęci zostania członkiem Komisji. Dlatego proponuję przedłużyć kadencje dotychczasowych członków, jeśli @"Maciej Kamiński" nie ma nic przeciwko. Maciej przez chwilę był też Wysokim Komisarzem i powołanie go ponownie umożliwi wreszcie wypłacenie wszystkiego, bo ma to wyliczone.
@"Ametyst Faradobus" - przypominam o prezydenckim członku (jakkolwiek niegrzecznie to brzmi).
Wysoka Izbo.
Już parę dni temu kadencja członków WKNF się skończyła, wypadałoby więc powołać nowych. Z tego, co kojarzę (ale byłem na wakacjach, więc proszę mnie poprawić, jeśli się mylę), nikt poza mną nie zgłosił chęci zostania członkiem Komisji. Dlatego proponuję przedłużyć kadencje dotychczasowych członków, jeśli @"Maciej Kamiński" nie ma nic przeciwko. Maciej przez chwilę był też Wysokim Komisarzem i powołanie go ponownie umożliwi wreszcie wypłacenie wszystkiego, bo ma to wyliczone.

Cytat:
UCHWAŁA ZGROMADZENIA LUDOWEGO REPUBLIKI BIALEŃSKIEJ
WS. WYBORU PRZEDSTAWICIELI DO WYSOKIEJ KOMISJI NADZORU FINANSOWEGO
z dnia XX sierpnia 2017 r.
Artykuł 1.
Niniejsza uchwała ma na celu wykonanie przepisów z lit. b) ust. 1 art. 4 ustawy o Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego z dnia 29 maja 2017 r. z późniejszą zmianą.
Artykuł 2.
W zgodzie z wymienionymi przepisami, na przedstawicieli Zgromadzenia Ludowego Republiki Bialeńskiej do Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego wybiera się Macieja Kamińskiego oraz Taddeo Lorenzo de Medici y Zepa.
Artykuł 3.
Niniejsza uchwała wchodzi w życie z chwilą ogłoszenia.
@"Ametyst Faradobus" - przypominam o prezydenckim członku (jakkolwiek niegrzecznie to brzmi).
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski

![[Obrazek: ?url=spolecznosc.bialenia.org.pl%2Fgalle..._33_49.png]](https://images.weserv.nl/?url=spolecznosc.bialenia.org.pl%2Fgallery%2F75_23_01_16_11_33_49.png)