07.08.2017, 14:41:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.08.2017, 14:43:24 przez Tadeusz Krasnodębski.)
(07.08.2017, 14:36:57)Iwan Pietrow napisał(a): Jako władca Brodrii mogłem zakończyć stowarzyszenie z Bialenią.
Już zapomniałeś, w jaki sposób zostałeś tym władcą?
Gdybym teraz zajrzał do Brodrii i napisał, że przejmuję władzę, to też bym mógł robić co chcę? Czy dotyczy to tylko Ciebie, hipokryto?
(07.08.2017, 14:36:57)Iwan Pietrow napisał(a): duże P zarezerwowane jest dla prawdziwych mężów stanu
Duże P zarezerwowane jest dla nazwy własnej urzędu wprowadzonego przez Konstytucję. Nie liczę na szacunek od Ciebie, bo nie masz go do mnie za grosz, podobnie jak ja do Ciebie, ale urzędowi, o który od paru tygodni usilnie walczysz, wychwalając pod niebiosa system prezydencki, mógłbyś ten szacunek okazać.
(07.08.2017, 14:36:57)Iwan Pietrow napisał(a): Poza tym, to Ty zazwyczaj kończyłeś ze mną różne dyskusje. Nie pamiętasz już jak rozmawialiśmy o zakończeniu konfliktu brodryjsko-bialeńskiego? Mam Ci pokazać screeny?
Ależ mnie zaskoczyłeś. Pokazuj, jestem ciekaw, o które chodzi. Czyżby o te, w których informuję Cię, że nie uznaję Twojej władzy i oczekuję demokratycznych wyborów zamiast robienia z Brodrii prywatnego folwarku?
A swoją drogą, to weź się w końcu zdecyduj, czy jestem mikronautą z rocznym stażem, czy doświadczonym tajnym agentem wrogiego państwa, jak twierdziłeś w marcu.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski