[oddzielony] Dyskusja o zgłoszeniu Aleksandry
Cytat:Już zapomniałeś, w jaki sposób zostałeś tym władcą?
Gdybym teraz zajrzał do Brodrii i napisał, że przejmuję władzę, to też bym mógł robić co chcę? Czy dotyczy to tylko Ciebie, hipokryto?

Ależ oczywiście. Brodryjczycy dali mi prawo do decydowania o Brodrii, w tym o jej ustroju. Ty nawet Brodryjczykiem nie jesteś, więc Twój przykład jest niestety bardzo marnej jakości.

Cytat:Duże P zarezerwowane jest dla nazwy własnej urzędu wprowadzonego przez Konstytucję. Nie liczę na szacunek od Ciebie, bo nie masz go do mnie za grosz, podobnie jak ja do Ciebie, ale urzędowi, o który od paru tygodni usilnie walczysz, wychwalając pod niebiosa system prezydencki, mógłbyś ten szacunek okazać.

W pełni mu okazuję. Jak jednak słusznie zauważyłeś, Tobą gardzę niemiłosiernie.

Cytat:Ależ mnie zaskoczyłeś. Pokazuj, jestem ciekaw, o które chodzi. Czyżby o te, w których informuję Cię, że nie uznaję Twojej władzy i oczekuję demokratycznych wyborów zamiast robienia z Brodrii prywatnego folwarku?

[ATTACHMENT NOT FOUND]

Ależ proszę. Jak widać wciąż nie jesteś w stanie zrozumieć pewnych rzeczy, które w Brodrii zaszły. Przykre to, ale nie mam zamiaru po raz kolejny strzępić na Ciebie klawiatury. W końcu już kilka, jeśli nie kilkanaście razy próbowałem Ci wszystko grzecznie wytłumaczyć.
(-) Iwan Iwanowicz I Pietrow
Car Brodrii
Prezes Policji Krajowej

[Obrazek: iwamini.png?w=960]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości