07.08.2017, 15:12:02
(07.08.2017, 15:03:50)Iwan Pietrow napisał(a): Ależ oczywiście. Brodryjczycy dali mi prawo do decydowania o Brodrii, w tym o jej ustroju. Ty nawet Brodryjczykiem nie jesteś, więc Twój przykład jest niestety bardzo marnej jakości.
Z pochodzenia nie. Mam za to honorowe obywatelstwo, więc mogę chyba się wypowiedzieć.
Podziwiam Twoją chorą nienawiść. Poświęciłeś dwadzieścia minut, żeby przeszukać stare rozmowy i wywlec na światło dzienne jakąś wyjętą z kontekstu wiadomość tylko po to, żeby móc udowodnić swoją rację. Trochę nie wyszło, bo słowo klucz znajduje się w ostatniej linijce: "skoro dalsze rozmowy nie mają sensu". I mógłbym teraz przegrzebać się przez ponad 1000 wiadomości w mojej skrzynce, żeby znaleźć tamtą rozmowę, wrzucić tutaj screeny i udowodnić raz na zawsze, że starałem się z Tobą porozumieć, tylko Ty byłeś zamknięty na moje słowa i wpatrzony w Amicitię jak w świętość. Ale daruję sobie, żeby nie zniżać się do Twojego poziomu błota. Każdy ma na tamtą sytuację wyrobioną opinię, nasze kłótnie tego nie zmienią. A jedyne, czego z tamtego okresu żałuję, to tego, że nie byłem wystarczająco nieugięty.
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski