Impreza urodzinowa
[Obrazek: 2w3jh.png]

Jego Katolicka Mość, z Bożej Łaski i woli Jego Świątobliwości Najłagodniejszy i Najwspanialszy Książę Bari i Sieny, Wielki Pan w Positanii, Książę Warmiński, Lord Wienisławowa, Arcybiskup Gnieźnieński i Biskup Wileński, Prymas Rzeczypospolitej Obojga Narodów, Biskup Wenecki, Opiekun Sierot i Wdów, Potężny Lew Orientyki i Najszlachetniejsza Perła Pollinu, potomek najzacniejszego Rodu Medyceuszy i Zepów, przesyła swojemu drogiemu Synowi najszczersze życzenia:

Drogi Tadeuszu!
Synu Umiłowany!

Serdecznie gratuluję Ci pierwszej rocznicy wirtualnych narodzin. Twoje urodziny napawają mnie zadumą, gdyż moja trzecia rocznica zbliża się wielkimi krokami (21 sierpnia - a wydaje mi się, że w v-świecie jestem od zawsze). Z okazji Twojego święta życzę Ci samych sukcesów, pełnienia najwyższych urzędów i zdobycia wymarzonych tytułów. Idź swoją drogą, często pod prąd i nigdy nie patrz się na innych. Jako prezent przyjmij ode mnie ten przepiękny ornat oraz zapas gumy Turbo, żebyś jak zostaniesz w przyszłości Patriarchą Rotrii nie mówił, że nigdy Ci nie dali. Poza tym serdecznie uściski!

[Obrazek: 2wjri.jpg]

[Obrazek: 2wjrj.jpeg]

[Obrazek: ?url=funkyimg.com%2Fi%2F2vmv3.png]

Linus

Arcybiskup Wolnogradu
Patriarcha Kościoła Ekumenicznego

Sylwetka

[Obrazek: 2FwJU.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Impreza urodzinowa - przez Tadeusz Krasnodębski - 11.08.2017, 15:00:00

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości