Kongres Generalny SPAF
Towarzysze,

wynik wyborów do Zgromadzenia Ludowego to jest, jak wiadomo, jakaś porażka. Wiadomo, co mam na myśli i wiadomo kto się niczego nie nauczył. Mam nadzieję, że nie będzie to miało jakichś specjalnie przykrych konsekwencji, ale lepiej dmuchać na zimne.

Wiemy jednak, co jest przyczyną takiej, a nie innej sytuacji. MY. Jako partia władzy nie wykorzystaliśmy tego czasu, który mógł być korzystny zarówno dla nas, jak i dla całej Bialenii i jej sceny politycznej. To jest błąd, którego nie możemy się wyrzekać, ale którego też nie można powtórzyć.

Następna kampania powinna odbywać się z naszym aktywnym udziałem, tak jak to miało miejsce w przypadku wyborów prezydenckich. Jako jedyna aktywna partia w Bialenii mamy predyspozycje do tego, aby stać się głównym koniem przyszłych wyborów. Zacząć trzeba jednak już teraz. Jako członkowie SPAF musimy być aktywni na bieżąco, brać udział w aktualnie toczących się dyskusjach zarówno jako członkowie izb i urzędnicy, jak i obywatele. Potraktujmy tę sytuację jako nauczkę.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Kongres Generalny SPAF - przez Ametyst Faradobus - 07.07.2017, 00:12:07

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości