Nowa Rewolucja
Cytat:Póki tylko Marslandia (i Marland), to spoko, o ile komuś się będzie chciało to rozwijać, jako że to historycznie części Valhalli.

Myślę, że będzie się chciało, ponieważ obecnie Bialenia posiada tylko 2 duże wyspy (+ Wyspy Przyjaźni), a klimat archipelagu małych wysp mógłby być atrakcyjny dla przyszłego osadnictwa. Ja osobiście chętnie się zajmę częścią tych terytoriów.

Cytat:Kompetencje PK w tej chwili to:
  • cenzurowanie wulgaryzmów (jeżeli dany pałownik gestapo uzna to za stosowne w danym miejscu i kontekście) i realnych danych osobowych,
  • dostawianie kropek, przecinków itd.,
  • wnoszenie aktów oskarżenia przed sąd (tylko Prezes),
  • sprawdzanie, czy nowo rejestrowane konta nie należą do banitów.
Co z tego chciałbyś ściąć?

Co najmniej punkt pierwszy i drugi. Pełna wolność słowa.

Cytat:Czuję sprzeczność logiczną. Folwarki nie mają nic wspólnego z wolnymi miastami.

W obecnym kształcie. Moja wizja jest taka: zaczyna się od wolnego miasta --> jeśli jest aktywne, to nadaje się wokół tego miasta region autonomiczny, który może się powiększać proporcjonalnie do wzrastającej liczby folwarków (jeżeli oczywiście zarządca nie chce pozostawić wolnego miasta nie tworząc regionu). Oprócz tego nie trzeba będzie "gromadzić" wszystkich posiadanych folwarków w jednym regionie czy mieście, możliwe będzie założenie kolejnego miasta, a następnie rozwijanie regionu wokół niego, np. już z innym klimatem i charakterem. Wszystko zależy wyłącznie od posiadanych pomysłów na ich rozwój i jeśli dane indywiduum je ma, to w żadnym wypadku nie należy ich blokować.

Cytat:Jeśli nie znajdzie się nikt w ciągu tygodnia wstąpie by partia powstała choć program mnie razi.

Co w nim dokładnie? Do wszystkiego się ustosunkuję.
[Obrazek: XKCp683.png]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Nowa Rewolucja - przez Gaudius van der Cathair - 19.08.2017, 16:35:52

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości