Konferencji ciąg dalszy - panel dyskusyjny
[Obrazek: ?url=funkyimg.com%2Fi%2F2w7EM.png]

KONFERENCJI CIĄG DALSZY

PANEL DYSKUSYJNY

Szanowni Uczestnicy,

Ostatni z przygotowanych przeze mnie paneli dyskusyjnych chciałbym poświęcić samej Konferencji Szkół Wyższych, a raczej - jej przyszłości. Myślę, że najlepiej będzie przedyskutować tę sprawę jako ostatnią, kiedy przekonamy się, czy cokolwiek dobrego ta inicjatywa przyniosła. Wątek zakładam jednak już teraz i zachęcam do wypowiadania się.

Myślę, że tego typu spotkania przedstawicieli środowiska naukowego warto byłoby kontynuować. Dzięki temu moglibyśmy nawiązywać bliższe relacje i współpracę oraz dzielić się pomysłami. Chętnie przekazałbym pałeczkę kolejnej uczelni, jeśli tylko byłaby zainteresowana podjęciem się organizacji podobnej konferencji w przyszłości. Co więcej, uważam, że moglibyśmy nawet nieco ją sformalizować i uczynić z Konferencji Szkół Wyższych organ międzynarodowy. Chciałbym jednak poznać Państwa zdanie na ten temat - czy w ogóle istnieją jakiekolwiek przesłanki ku dalszej organizacji takich spotkań?
(-) dr net. Tadeusz Krasnodębski
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Konferencji ciąg dalszy - panel dyskusyjny - przez Tadeusz Krasnodębski - 27.08.2017, 13:20:04

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości