29.09.2017, 15:40:53
Szanowny Panie,
Pozwolę sobie na wstępie na cytat z listy nadań lennych:
Pozwolę sobie na wstępie na cytat z listy nadań lennych:
Cytat:84. Tomasz Cyryl Dostojewski - 4 folw.
Folwarki zostały Panu nadane, ale na aktualne nazwisko. Jeżeli zmienił Pan swoje dane, a nie wpłynął wniosek o zmianę w zapisie w oficjalnych dokumentach, nie jestem w stanie, nawet jako minister ds. wewnętrznych republiki, wszystkiego wiedzieć, a co więcej - stanowisko to objąłem stosunkowo niedawno i ciężko jest mi pamiętać, kto i jak się nazywał.
Proszę podać poprzednie dane, a wtedy będę mógł wprowadzić poprawki do dokumentów.
Z poważaniem,
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.