26.10.2017, 21:00:36
Mam głębokie wątpliwości co do tego, czy taka zmiana na pewno jest potrzebna. Nawet przy założeniu, że komisja będzie "wszystko kontrolować" jest to nic innego, jak powierzanie wszystkich obowiązków jednej osobie. Osobiście mam wątpliwości co do tego, czy jestem w stanie przyjąć na siebie tak duże brzemię. To trochę pójście w drugą stronę, niż aktywizacja całego społeczeństwa.
Z drugiej jednak strony może taka nagła zmiana jest jednak potrzebna? Bialenia to kraj, który w trzech czwartych opiera się na zabawie w tworzenie nowych praw, na dyskusjach nad projektami i innymi tego rodzaju rozrywkami. Jest to nasz sport narodowy. Spora zmiana na tej płaszczyźnie może nas, w gruncie rzeczy, pobudzić.
Z drugiej jednak strony może taka nagła zmiana jest jednak potrzebna? Bialenia to kraj, który w trzech czwartych opiera się na zabawie w tworzenie nowych praw, na dyskusjach nad projektami i innymi tego rodzaju rozrywkami. Jest to nasz sport narodowy. Spora zmiana na tej płaszczyźnie może nas, w gruncie rzeczy, pobudzić.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]