Ja w bawełnę nie owijam!
Bialeńczycy! Obywatele Republiki!

Jak pewnie wszyscy wiemy, wkrótce odbędą się wybory prezydenckie. Jednakże w ich cieniu rozgrywa się coś,  co może i nie zostało nagłośnione, ale i tak wpłynie na przyszłość Republiki - wybory uzupełniające do parlamentu!

[Obrazek: 180px-Cave_Johnson_1950.png]

Ja w bawełnę nie owijam!

W tej chwili zadajecie pewnie pytanie:" Kamil, co zamierzasz zrobić, przecież to tylko parlament, nie pałac prezydencki!". Odpowiedź jest prosta: to nie jest TYLKO parlament, to AŻ parlament. Widzę, że jesteście znużeni i macie dość ogólników. Szczerze mówiąc - ja też. Dlatego też przejdźmy do rzeczy:

Jak mamy tworzyć nowe prawo, skoro stare może mieć wady? Dlatego też pierwszą rzeczą, jaką zrobię po zwycięstwie będzie przegląd wszelakich ustaw. Ewentualne poprawki będę zamieszczał w parlamencie, ale wcześniej zapytam się WAS co o nich sądzicie.

W historii Republiki istnieje wielu, którzy się zasłużyli, ale nie zostali docenieni. Andrzej Swarzewski. Maciej Kamiński. Hewret von Thorn. Ranon Dex. Ci ludzie zasługują na coś więcej, niż tylko ordery. Dlatego też należy stworzyć listę Bohaterów Republiki, a Plac Zielony przemianować na Plac Bohaterów Republiki. Dzięki temu pokażemy im naszą wdzięczność.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Ja w bawełnę nie owijam! - przez Kamil Maciejewski - 04.11.2017, 19:34:51

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości