04.11.2017, 22:02:27
Ręczny był cholernie męczący dla każdego, kto nie miał zapału (Ronon, i do czasu Kamil oraz Lew Sapieha) albo nie był księgowym (ja). A jeśli co do czegoś przy kłótniach o problemy mikronacji się zgadzamy, to o fakt, że pewne schematy należy uprościć do kliknięć.
Ot, na przykład, przelewy. W BIW robiło się je poprzez wpisanie dwóch postów na konta stron. Zaś ja z kolei nie tak dawno temu wykonałem go w trzy sekundy. Albo, sięgnijmy na sekundę poza gospodarkę, przyznajcie, generator wniosków ułatwia sprawę obu stronom - składający albo uzupełni wszystkie informacje, albo wniosku nie wyśle, a wtedy przyjmujący o nic nie musi się dopraszać. Wszystko to są kwestie, w oparciu o które aktywności pobocznej się nie zbuduje, więc automatyzacja nie zaboli.
Ot, na przykład, przelewy. W BIW robiło się je poprzez wpisanie dwóch postów na konta stron. Zaś ja z kolei nie tak dawno temu wykonałem go w trzy sekundy. Albo, sięgnijmy na sekundę poza gospodarkę, przyznajcie, generator wniosków ułatwia sprawę obu stronom - składający albo uzupełni wszystkie informacje, albo wniosku nie wyśle, a wtedy przyjmujący o nic nie musi się dopraszać. Wszystko to są kwestie, w oparciu o które aktywności pobocznej się nie zbuduje, więc automatyzacja nie zaboli.
mgr net. dr pczk. Maciej Kamiński herbu Sto Osiem, Gestapo Ortograficzne, Oko Sprawiedliwości, Członek Bialeńskiej Partii Demokratycznej, Najbardziej Umiłowany Dyrektor Generalny Policji Krajowej, Poseł, Minister Spraw Wewnętrznych i Administracji, Wiceprezes Bialeńskiego Związku Sportowego, Honorowo obywatel Jahołdajewszczyzny, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Księstwie Sarmacji, Trener LKS-u Tomaszew, Selekcjoner Dżamahiriji, Dyrektor Bialeńskiego Biura Graficznego, Administrator forum i strony głównej Republiki Bialeńskiej oraz fanpage'a Republiki Bialeńskiej na Facebooku, Młodszy administrator systemu e-gospodarki Republiki Bialeńskiej, Operator bialeńskiego kanału IRC, Gospodarz na Tomaszewie, Quasi-dzierżońca 283 folwarków, Zasłużony dla Stowarzyszenia, Święty Zielonego Kościoła, Według Boczka Raper, Kropidło Bialeńskiej Biurokracji, Wang IWA, Houellebecq Lahazydii, Jasny Gieroj, Przeciętny Wulkanizator, Tytan Pracy Spraw Wewnętrznych 2016, Wicemister Bialenii 2018.