04.11.2017, 22:06:41
(04.11.2017, 22:02:27)Maciej Kamiński napisał(a): Ręczny był cholernie męczący dla każdego, kto nie miał zapału (Ronon, i do czasu Kamil oraz Lew Sapieha) albo nie był księgowym (ja). A jeśli co do czegoś przy kłótniach o problemy mikronacji się zgadzamy, to o fakt, że pewne schematy należy uprościć do kliknięć.Automatyzacja z pewnością nie zaboli, jednak czy jesteśmy w stanie stworzyć taki system, by spełniał on swoje zadanie?
Ot, na przykład, przelewy. W BIW robiło się je poprzez wpisanie dwóch postów na konta stron. Zaś ja z kolei nie tak dawno temu wykonałem go w trzy sekundy. Albo, sięgnijmy na sekundę poza gospodarkę, przyznajcie, generator wniosków ułatwia sprawę obu stronom - składający albo uzupełni wszystkie informacje, albo wniosku nie wyśle, a wtedy przyjmujący o nic nie musi się dopraszać. Wszystko to są kwestie, w oparciu o które aktywności pobocznej się nie zbuduje, więc automatyzacja nie zaboli.
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.