05.11.2017, 13:48:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.11.2017, 14:07:43 przez Antoni Kacper Burbon-Conti.)
Wolnograd, 5 listopada 2017 r.
![[Obrazek: ?url=spolecznosc.bialenia.org.pl%2Fgalle..._33_49.png]](https://images.weserv.nl/?url=spolecznosc.bialenia.org.pl%2Fgallery%2F75_23_01_16_11_33_49.png)
Szanowny Marszałku,
na podstawie art. 4 Ustawy o Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego zwracam się z wnioskiem o powołanie przez Zgromadzenie Ludowe Republiki Bialeńskiej członków WKNF.
Postanowieniem Prezydenta z dnia 5 listopada 2017 r. zostałem powołany na przedstawiciela Prezydenta w Komisji i planuję rozpocząć prace nad bialeńską gospodarką, dlatego proszę o jak najszybsze wyznaczenie przedstawicieli ZL w Komisji.
Jednocześnie pragnę nadmienić, że proponuję na to stanowisko powołać @"Sheldon Anszlus Lovelace", jeśli tylko wyrazi taką wolę, ze względu na Jego przynależność do Krajowej Rady Informatycznej. Wiem również, że @"Bajtuś" był w przeszłości zainteresowany tworzeniem gospodarki, jednak nie wiem, czy wyrazi chęć uczestniczenia w Komisji. Jeśli zaproponowani członkowie nie wyrażą chęci przynależności do WKNF, proszę o powołanie innych członków Komisji.
Z wyrazami szacunku,
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.