06.11.2017, 00:42:12
Skoro Ty nie chcesz w żaden sposób przystać na moje propozycje, nie licz na to samo, tym bardziej, że narusza to pozostałe fragmenty ustawy. Zabierając Komisji dotychczasową niezależność w żaden sposób jej nie usprawnisz. Nie uważam, że dokonując wyboru przez jeden organ, jednokrotnie, nie ułatwiłbyś braku obsad, ale w ten sposób odbierasz coś innego Komisji. Zacząłem kadencję i planowałem prace w Komisji tak, by były one w tempie ekspresowym, bo Bialenia potrzebuje zmian gospodarczych. Natychmiastowych zmian. Swoim projektem wprowadzasz jedynie zamęt i przeciągasz wakaty, mimo że są osoby chętne pracować w Komisji. Ustawa o WKNF potrzebuje zmian, jak już wspominałem wcześniej, ale zmian prowadzących w dobrą stronę, a nie w przeciwną.
Z przykrością muszę przyznać, że jestem przeciw obecnej formie projektu ustawy i liczę na podobne stanowiska pozostałych Posłów. Chyba nie muszę swojego stanowiska ponownie uzasadniać.
Szanowny Marszałku, proszę o skrócenie czasu debaty do końca dnia następnego (6 listopada) i jak najszybszego głosowania, ponieważ Komisja nie może pozostawać jeszcze dłużej bez możliwości działania.
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.
Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.