13.11.2017, 18:28:50
(13.11.2017, 14:46:05)Iwan Pietrow napisał(a): Dziękujemy za 2 kadencje, Panie Prezydencie!
Ja również dziękuję za współpracę zarówno na polu krajowej, jak i międzynarodowej polityki.
(13.11.2017, 14:48:29)Maciej Kamiński napisał(a): To był (przeważnie) dobry czas. Mógł być lepszy, ale trudno czepiać się o to akurat konduktora.
Dzięki Ametyście za pracę, historia Ci tego nie zapomni.
Tobie też dziękuję zarówno za miłe słowa, jak i za zaangażowanie w okresie moich rządów.
(13.11.2017, 15:05:12)Antoni Kacper Burbon-Conti napisał(a): Ja również dziękuję za dobrą współpracę w Gabinecie! Powodzenia podczas pełnienia nowego stanowiska po ukończeniu kadencji!
Dzięki, przede wszystkim za pokazanie, że młody obywatel może wzorowo i innowacyjnie pełnić funkcję wysokiego szczebla.
(13.11.2017, 15:42:19)Taddeo Lorenzo de Medici y Zep napisał(a): Byłeś Prezydentem, kiedy Bialenia go potrzebowała, bo nikt inny się do tego nie kwapił. Za to należą Ci się ogromne brawa. Nie byłeś Prezydentem złym. Za to też brawa.
Dziękuję za wyróżnienie, gratuluję obu kadencji!
Wielki dzięki, głównie za wiele ciekawych inicjatyw i stałe zaangażowanie w życie Bialenii.
(13.11.2017, 18:02:06)Thomas von Lisendorff napisał(a): Mimo wielu naszych konfliktów, pragnę i tak bardzo serdecznie Ci podziękować za współpracę oraz twój trud włożony w tych trudnych czasach dla Bialenii.
Wielkie Dzięki.
Dziękuję. Cieszę się, że tak to widzisz i że mimo wszystko dostrzegasz również plusy mojego konduktorowania.
(13.11.2017, 18:09:31)Eddard Noqtern napisał(a): Cóż, mimo mojej ostatniej krytyki muszę przyznać, że kryzysowy okres, ale też wakacje nie sprzyjały aktywności. Teraz wszystko wróciło na dawne tory, a i być może będzie jeszcze lepiej i lepiej. W każdym razie gratuluję - bo dwie kadencje z rzędu to nie lada wyczyn.
Dziękuję zarówno za aktywność i współpracę, jak i wspomnianą krytykę, która była bardzo rzeczowa i dała mi do myślenia pomagając w podsumowaniu kadencji.
(13.11.2017, 18:09:31)Eddard Noqtern napisał(a): I dziękuję za nadane folwarki (naprawdę dużo ich, kiedyś 15 folwarków to zdobywało się długimi miesiącami).
Proszę. Cóż, to ostatnia taka okazja, więc nie mogłem skąpić. Zwłaszcza, że tym razem nie rozdaję odznaczeń. Nie mam jednak wątpliwości, że są to nagrody zasłużone.
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]