Inauguracja XXV kadencji prezydenckiej
Wielki jest Pan i godzien wielkiej chwały, a wielkość jego niezgłębiona

[Obrazek: DengXiaoping.1978.jpg]

Moi Drodzy,

wbrew temu, czego się wielu z Was spodziewało nie jestem tu w charakterze ustępującego Konduktora, bo tym przestałem byc w czasie spotkania pożegnalnego. Przychodzę tu pełen wdzięczności zarówno za godne docenienie moich wysiłków, ale też za obdarzenie mojej osoby niegasnącym zaufaniem.

Mam obowiązek pogratulować i podziękować nowemu Prezydentowi Republiki. Winszuję z powodów oczywistych, ale też dlatego, że nowy Lider od razu wziął się za solidną pracę. Mam nadzieję, jako obywatel oraz członek Gabinetu, że tak pozostanie i będzie to miła odmiana w stosunku do końcówki mojej własnej kadencji. Jak wspomniałem - trzeba też podziękować. Dobrze, że znalazł się człowiek gotowy poświęcić swój cenny czas na przejęcie steru Bialenii w tym momencie.

Jako minister od propagandy będę się starał, aby ta kadencja była barwna. Stworzę to, co będziecie widzieli i sprawię, że zobaczycie czystą prawdę niosącą Was ku duchowemu i politycznemu uniesieniu. Mam więc nadzieję, że będzie co pokazywać. Powodzenia!
DR NET. Ametyst Faradobus PROF. UB
BARDZO WSPANIAŁY KRÓL HIRSCHBERGII I WEERLADU
KNIAŹ NA MECHANICACH, METROPOLITA TEMESZGADZKI
[img=0x89]https://spolecznosc.bialenia.org.pl/attachment.php?aid=6921[/img]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości