Funkcjonowanie KRI w gospodarce
Myślałem nieco nad KRI i moim zdaniem KRI powinniśmy zaliczać jako instytucję państwową, skoro jest podległa bezpośrednio Prezydentowi. Gdyby KRI było przedsiębiorstwem, podlegałoby WKNF, a nie uważam, by to było rozsądne. Oczywiście, to jest moje zdanie (oficjalnie pewnie to powinien rozstrzygnąć sąd, ale z wiadomych przyczyn tego nie zrobi). @"Hewret von Thorn" jako że jestem Wysokim Komisarzem, przysługuje mi prawo - obowiązek zarządzania kontami bankowymi. Szczerze mówiąc, nie widzę potrzeby prowadzenia osobnego konta dla KRI. Problem jednak stanowią środki przelane przez Ciebie na to konto. Stały się one własnością Skarbu Państwa. Rozwiązania generalnie są dwa: środki potraktujemy jako darowiznę dla państwa; uznam przelew za nieważny i środki wrócą do Ciebie. Wybór w sumie pozostawiam Tobie.
mgr net. Antoni Kacper Burbon-Conti 

Magister net. ekonomii, członek Krajowej Rady Informatycznej, były: 21. Prezydent Republiki Bialeńskiej, Wiceprezydent Republiki Bialeńskiej, Wysoki Komisarz Nadzoru Finansowego, członek Wysokiej Komisji Nadzoru Finansowego, minister właściwy ds. wewnętrznych oraz minister właściwy ds. wewnętrznych i administracji, Ambasador Republiki Bialeńskiej w Państwie Kościelnym Rotria, Dowódca Sił Zbrojnych Republiki Bialeńskiej, Marszałek Bialenii, Mentor Instytutu Wsparcia Nowicjuszy, Pracownik naukowy Uniwersytetu Bialeńskiego.

Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Funkcjonowanie KRI w gospodarce - przez Hewret von Thorn - 28.12.2017, 18:39:58

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości